Ruth Beeckmans klimt uit diep dal na overlijden van partner en kondigt geweldig nieuws aan Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans klimt uit diep dal na overlijden van partner en kondigt geweldig nieuws aan

Ruth Beeckmans klimt uit diep dal na overlijden van partner en kondigt geweldig nieuws aan

Ruth Beeckmans heeft een erg zware periode achter de rug. In 2022 moest ze afscheid nemen van haar partner Gary, maar nu lijkt ze eindelijk klaar te zijn voor haar grote comeback. VTM doet alvast een grote onthulling.

In april 2022 sloeg het noodlot plots toe voor Ruth Beeckmans. Haar partner Gary overleed op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Het tv-gezicht heeft het bijzonder moeilijk gehad met dit onverwachte afscheid, maar eindelijk komt er nu positief nieuws naar buiten. Ruth zal namelijk binnenkort opnieuw op tv te zien zijn.

Voor Ruth was 2022 een rotjaar, maar VTM scoorde beter dan ooit tevoren. Daardoor legt de commerciële zender de lat nog hoger in 2023 en dat betekent ook nieuwe televisieprogramma’s. Dit voorjaar zal Ruth voor het eerst in lange tijd weer opduiken in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24 Uur'.

In deze nieuwe show, die gepresenteerd zal worden door Ruth, vertrekken koppels zogezegd op droomreis. Eenmaal de koppels zijn aangekomen op hun bestemming, doet één van de twee een huwelijksaanzoek en zullen ze binnen de 24 uur trouwen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws