Ruth Beeckmans doet hartverscheurende bekentenis over overlijden van man Gary: "Lang schuldig gevoeld" Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans doet hartverscheurende bekentenis over overlijden van man Gary: "Lang schuldig gevoeld"

Ruth Beeckmans doet hartverscheurende bekentenis over overlijden van man Gary: "Lang schuldig gevoeld"

Zo’n acht maanden geleden sloeg het noodlot toe voor Ruth Beeckmans. Plots moest ze afscheid nemen van haar geliefde en sindsdien heeft ze het erg moeilijk. In een nieuw interview praat ze voor het eerst over dit trieste verlies.

Op 29 april veranderde het leven van Ruth Beeckmans compleet. Haar partner Gary overleed toen aan de gevolgen van hartfalen. Hij was amper 53 jaar oud. Ruth probeerde hem thuis nog te reanimeren, maar moeder natuur wilde niet mee. “Ik heb mij lang schuldig gevoeld omdat ik hem niet heb kunnen redden”, geeft ze aarzelend toe aan Het Nieuwsblad.

“Ik heb iemand met autoriteit nodig gehad, mijn huisarts, omdat een beetje bij te sturen”, onthult de actrice. Zo heeft haar dokter meermaals moeten zeggen dat maar weinig reanimaties slagen. Slechts tien procent is succesvol en dan nog heeft niet iedereen een kwalitatief leven. “Maar door films en series hebben wij een vertekend beeld”, legt Ruth uit.

Toch komt dat schuldgevoel nog vaak terug. “Dan zie ik het weer voor mij en denk ik: ‘Wat had ik anders kunnen doen? Ben ik te laat naar boven gelopen?’”, vraagt ze zich af. “Zijn buik stond de dag voordien gezwollen. Had ik hem naar de spoed moeten sturen? Ik denk dat niemand dat gedaan had. Maar het zijn vragen die onvermijdelijk blijven komen”, besluit Ruth.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws