Pakkende boodschap van Ruth Beeckmans en dochtertjes grijpt iedereen bij de keel: "Zo hard" Nieuws
Nieuws

Pakkende boodschap van Ruth Beeckmans en dochtertjes grijpt iedereen bij de keel: "Zo hard"

Pakkende boodschap van Ruth Beeckmans en dochtertjes grijpt iedereen bij de keel: "Zo hard"

Ruth Beeckmans moest eind april afscheid nemen van haar partner en de vader van haar twee dochters, Gary Lockitch. Nu deelde de actrice een pakkend eerbetoon aan haar overleden man.

Inmiddels is het al meer dan een halfjaar geleden dat Ruth Beeckmans haar partner, de 54-jarige brandweerman Gary Lockitch, verloor aan de gevolgen van hartfalen. Samen hebben ze ook twee dochtertjes: Charlie-Sue (9) en Cobey-Mae (3).

De actrice is momenteel op reis met haar twee dochtertjes. Op Instagram deelde Ruth nu een filmpje waarop te zien is hoe ze samen met haar dochtertjes een papieren bootje op de oceaan laten drijven. "Ik mis je zo hard en ik hou van jou", staat er op het papieren bootje te lezen.

Ruth schreef ook nog een mooie boodschap bij het filmpje. "Beste papa, mijn lieve Gary, we missen je elke dag en overal waar we gaan … Een speciale boodschap voor jou, gedragen door zee. Omdat je hield van de zee." Ze voegde er ook nog een gebroken hartje aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws