Ruth Beeckmans deelt hartbrekende foto van haar overleden man: "Dag dat we elkaar ontmoetten" Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans deelt hartbrekende foto van haar overleden man: "Dag dat we elkaar ontmoetten"

Ruth Beeckmans deelt hartbrekende foto van haar overleden man: "Dag dat we elkaar ontmoetten"

Ruth Beeckmans (40) verloor in het voorjaar haar partner Gary. Hij overleed op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Nu brak opnieuw een moeilijke dag aan voor de actrice.

Ruth Beeckmans heeft het nog altijd erg zwaar met het verlies van haar partner Gary. Hij stierf eind april compleet onverwacht nadat zijn hart het begaf. Ruth liet onlangs ook nog weten dat haar man zelf nog proberen te reanimeren heeft.

Nu deelde de actrice ook voor het eerst een foto van hun tweetjes op Instagram. En dat had een erg bijzondere reden. "7 december, de dag dat we elkaar ontmoetten, de dag waar ik nooit spijt van zal krijgen", schrijft ze bij de prachtige foto. "Mis je zo hard", liet ze ook nog weten.

Die foto lokt ook heel wat reacties uit bij haar volgers. "Wat een prachtige foto", schrijft Karen Damen. "Zoveel liefde", klinkt het dan weer bij An Lemmens.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws