Ruth Beeckmans deelt aangrijpende foto van haar overleden man: "Alsof je daar al afscheid nam" Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans deelt aangrijpende foto van haar overleden man: "Alsof je daar al afscheid nam"

Ruth Beeckmans deelt aangrijpende foto van haar overleden man: "Alsof je daar al afscheid nam"

Inmiddels is het al 7 maanden geleden dat Ruth Beeckmans afscheid moest nemen van haar man Gary. Nu deelde de actrice een hartverscheurende foto van haar overleden man.

Ruth Beeckmans verloor haar man Gary eind april aan de gevolgen van hartfalen. De brandweerman werd amper 54 jaar. Samen hebben ze ook twee dochtertjes, Charlie-Sue (9) en Cobey-Mae (3).

De actrice liet al verschillende keren doorschijnen dat ze enorm moeilijk heeft met het verlies van haar partner. Nu brak er opnieuw een erg moeilijk moment aan voor Ruth en haar dochtertjes. Zo moesten ze de spullen van Gary gaan ophalen in de kazerne.

"Gisteren ging ik, samen met onze 2 meisjes, je kast leegmaken op de kazerne, gesteund door je ploeg …", schrijft Ruth op Instagram. Daar zag ze ook een foto van Gary hangen in de refter. "Een foto van 1 van je laatste klimoefeningen. Alsof je daar al afscheid nam. Je wordt nergens en door niemand vergeten mijn allerliefste. Mijn held voor altijd", sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws