ShowbizzTime

Royaltywatcher onthult nieuws over het liefdesleven van prins Gabriël

Prins Gabriël en prinses Elisabeth
I Foto: Photonews I
door Redactie

Prins Gabriël, de tweede in lijn voor de troonopvolging, mag op 20 augustus 19 kaarsjes uitblazen. Veel royaltywatchers zijn onder de indruk van onze prins omdat hij zo knap, slim en zorgzaam is. TV Familie vroeg nu ook naar zijn liefdesleven.

“Dat is puur giswerk”, aldus een royaltywatcher in het weekblad. “Gabriël leeft volgens de regels van het Belgische koningshuis. En dus is hij heel discreet wat dat betreft. Ook bij de persdienst zal je altijd ‘geen commentaar’ krijgen op vragen over het liefdesleven.”

Vorig jaar werd onze prins Gabriël door een Argentijnse krant gekoppeld aan de Nederlandse kroonprinses Amalia. Maar die geruchten bleken niet te kloppen. Dat zou trouwens ook niet mogen. “Er bestaat nog altijd zoiets als de Wet der Uitsluiting”, vertelt een grondwetkenner.

“Dat is een wettekst uit 1830 die bepaalt dat een lid van de Belgische koninklijke familie nooit met eentje van het Huis van Oranje mag trouwen. Om te vermijden dat de Hollanders hier weer baas kunnen worden. Een wet die volgens velen afgeschaft zou mogen worden. Jammer voor Gabriël, maar daten met de Nederlandse ‘buurmeisjes’ Amalia of Alexia zit er dus niet in …”

Laatste nieuws