Roxeanne Hazes, zus van André Hazes, gaat met borsten bloot: "Heerlijk" Nieuws
Nieuws

Roxeanne Hazes, zus van André Hazes, gaat met borsten bloot: "Heerlijk"

Roxeanne Hazes, zus van André Hazes, gaat met borsten bloot: "Heerlijk"

Het zit er bovenarms op bij de familie Hazes, maar dat laat Roxeanne Hazes, de zus van André, niet aan haar hart komen. Zij poseert met haar blote borsten op Instagram en dat heeft een heel bijzondere reden.

Op de Instagrampagina van het Nederlandse magazine LINDA. prijkt vandaag een foto van Roxeanne Hazes zonder beha. Niet zomaar, want donderdag 13 oktober werd uitgeroepen tot No Bra Day. De dag waarop alle vrouwen hun beha aan de kant te gooien en hun borsten te vieren.

De dag is niet zomaar in het leven geroepen. Op No Bra Day wordt er aandacht gevraagd voor de meest voorkomende kankersoort onder vrouwen: borstkanker. 1 op de 9 vrouwen in ons land krijgt ooit te horen dat ze borstkanker heeft. Daarom is het belangrijk voor vrouwen om hun borsten regelmatig te checken.

Veel vrouwen reageren enthousiast op de foto en het idee om een hun beha een dagje links te laten liggen. ”Heerlijk!” en “Genieten!”, klinkt het meermaals in de reacties onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws