Roxeanne Hazes haalt bijzonder hard uit naar haar moeder Rachel: "Mentaal heel veel last van" Nieuws
Nieuws

Roxeanne Hazes haalt bijzonder hard uit naar haar moeder Rachel: "Mentaal heel veel last van"

Roxeanne Hazes haalt bijzonder hard uit naar haar moeder Rachel: "Mentaal heel veel last van"

De zus van André Hazes klapt uit de biecht over de situatie met haar moeder Rachel. De twee leven al even op gespannen voet en nu moet ze daar weer wat over kwijt.

Roxeanne Hazes liet eerder al eens weten dat ze trauma’s heeft overgehouden aan haar jeugdjaren. Recent verbrak ze het contact met haar familie en nu vertelt ze daar meer over in de podcast ‘Effe Relativeren’. “Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid”, klinkt het duidelijk.

“Het is geen geheim dat mijn familie nogal een gecompliceerd verhaal is in mijn geval”, vertelt Roxeanne. Daarmee verwijst ze vooral naar haar moeder Rachel. Zo laat ze weten dat ze het mentaal heel zwaar heeft gehad en dat ze niet zomaar Rachel uit haar leven heeft gebannen. Bovendien wil ze vooral haar zoon Fender beschermen van al die negativiteit.

Toen Roxeanne zelf een kind was, werd er niet vaak naar haar geluisterd en daar heeft ze het erg moeilijk mee gehad. Daarom wil ze haar zoon een andere opvoeding geven. “Ik ga wel luisteren”, geeft ze toe. Ze wil hem veel aandacht en liefde geven, twee dingen die Roxeanne zelf tekort is gekomen toen zij een kind was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws