Romina uit 'Boer zkt Vrouw' verrast volgers met magnifieke zwangerschapsfoto Nieuws
Nieuws

Romina uit 'Boer zkt Vrouw' verrast volgers met magnifieke zwangerschapsfoto

Romina uit 'Boer zkt Vrouw' verrast volgers met magnifieke zwangerschapsfoto

Romina Paret werd bekend door haar deelname aan 'Boer zkt Vrouw'. Daar vond ze de liefde bij boer Jan Devarwaere. Inmiddels zijn de twee ook al de trotse ouders geworden van een zoontje. Op Instagram deelde Romina nu ook nog een foto van vlak voor haar bevalling.

Jan Devarwaere en Romina Paret leerden elkaar in 2018 kennen via ‘Boer zkt Vrouw: De Wereld Rond’. Jan verbleef toen nog in Australië maar verhuisde voor zijn grote liefde opnieuw naar België. Inmiddels vormen de twee al zo'n vijf jaar een koppel.

Eind vorig jaar zijn Jan en Romina ook voor het eerst mama en papa geworden. Zo beviel Romina in november van een zoontje, die luistert naar de naam Dré. Ondertussen is hun kleine spruit al bijna vier maanden oud.

Op Instagram deelde Romina nu een bijzondere foto die genomen werd vlak voor haar bevalling. Daarop prijkt de brunette met haar prachtige bolle buik. Romina deelde de magnifieke foto naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag op 8 maart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws