Romina en Jan uit 'Boer zkt Vrouw' zijn voor het eerst ouders geworden: "Wat een prachtige naam" Nieuws
Nieuws

Romina en Jan uit 'Boer zkt Vrouw' zijn voor het eerst ouders geworden: "Wat een prachtige naam"

Romina en Jan uit 'Boer zkt Vrouw' zijn voor het eerst ouders geworden: "Wat een prachtige naam"

Romina Paret en Jan Devarwaere, die je nog kan kennen van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond', zijn zopas de trotse ouders geworden van een zoontje. Dat heuglijke babynieuws maakte het koppel zelf bekend via Instagram.

Romina en Jan leerden elkaar zo'n vier jaar geleden kennen tijdens ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Eind juli kondigde het koppel aan dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen.

Nu laten Romina en Jan weten dat hun kleine spruit geboren is. Dat is een zoontje geworden die luistert naar de naam Dré. "Dré. Al ons later is met jou", schrijft Romina bij een prachtige zwart-witfoto waarop hun kersverse baby te zien is.

Romina en Jan worden dan ook overstelpt met gelukswensen. "Proficiat Romina en Jan!", schrijft 'Boer zkt Vrouw'-presentatrice Dina Tersago. Heel veel volgers zijn ook fan van de naam. "Wat een prachtige naam" en "Supermooie naam", klinkt het meermaals in de reacties onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws