Romelu Lukaku gaat uit de kleren en toont meer dan zijn gespierde lichaam: “Goed dat hij dit laat zien” Nieuws
Nieuws

Romelu Lukaku gaat uit de kleren en toont meer dan zijn gespierde lichaam: “Goed dat hij dit laat zien”

Romelu Lukaku gaat uit de kleren en toont meer dan zijn gespierde lichaam: “Goed dat hij dit laat zien”

Romelu Lukaku toont zich van zijn beste kant in een nieuwe fotoshoot. Echter valt er meteen iets op aan de foto’s waarop de voetballer zijn bloot bovenlijf toont.

Romelu Lukaku is het nieuwe gezicht voor de campagne van het modemerk ‘Calvin Klein’. Daarvoor deed hij een fotoshoot, zonder kleren. Zo poseert hij verschillende keren alleen in zijn ondergoed. Toch is het niet zijn naakte lichaam dat de aandacht trekt, maar wel iets anders.

Op de foto’s zien we iets opvallend, namelijk lange strepen op zijn armen en schouders die lijken op littekens. Deze striemen zouden vroeger bewerkt worden zodat ze niet meer zichtbaar zijn op de foto's, maar nu dus niet meer. En dat is goed volgens dermatologe Melissa Sprengers.

“Mensen die er zich onzeker bij voelen of zich er zelfs over schamen, zullen nu zien dat dat helemaal niet nodig is”, vertelt ze aan Het Nieuwsblad. Het is volgens haar dus zeker een stap in de juiste richting, want zo wordt duidelijk dat zelfs een topsporter striemen kan hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws