Roel Vanderstukken enorm aangedaan door verlies collega: "Zal ik nooit vergeten" Nieuws
Nieuws

Roel Vanderstukken enorm aangedaan door verlies collega: "Zal ik nooit vergeten"

Roel Vanderstukken enorm aangedaan door verlies collega: "Zal ik nooit vergeten"

Acteur Arnold Willems, onder meer gekend van zijn rol als Georges Coppens in 'Wittekerke', is op 90-jarige leeftijd overleden. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Veel van zijn collega's zijn dan ook in diepe rouw.

Zo ook Roel Vanderstukken, die samen met Arnold te zien was in de populaire VTM-soap 'Wittekerke'. "Bedankt voor alles lieve, warme Arnold", schrijft hij op Instagram bij een foto van Arnold. "Dit nieuws verrast me", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

“Het was een ontzettend warme man”, klinkt het. “Ik leerde hem kennen aan de start van mijn carrière. "Arnold was er altijd, en als het moeilijk was fungeerde hij als een soort van warm dekentje. Hij drong zich nooit op, maar stond altijd met raad en daad klaar als het wat moeilijker ging", aldus de acteur.

"Ook z’n diepe, warme stem is iets wat ik nooit zal vergeten", vervolgt hij. "Je mocht nog zoveel stress hebben: van die stem werd je rustig. Dat was echt fenomenaal.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws