'Big Brother'-bewoner Rob haalt snoeihard uit naar presentatrice Tatyana Beloy: "Dit is waanzin" Nieuws
Nieuws

'Big Brother'-bewoner Rob haalt snoeihard uit naar presentatrice Tatyana Beloy: "Dit is waanzin"

'Big Brother'-bewoner Rob haalt snoeihard uit naar presentatrice Tatyana Beloy: "Dit is waanzin"

Afgelopen zaterdag vond er opnieuw een liveshow plaats van 'Big Brother'. Daarin moesten we afscheid nemen van de Nederlander Chayron. Maar tijdens de liveshow ging het ook over de gezondheid van de oudste deelnemer, Rob.

Rob sukkelt al een tijdje met zijn gezondheid in het 'Big Brother'-huis. Presentatrice Tatyana Beloy sprak hem erover aan tijdens de liveshow.

“Dag Rob, we zagen jou eigenlijk de hele week op de bank liggen. Jij hebt aan geen enkel spel kunnen meedoen. Wij horen dat je veel pijn hebt en we horen je veel klagen. Ook over je medebewoners dat zij te weinig doen. Wanneer ga je opnieuw meedoen?", klonk het.

Maar die uitspraken zijn nu in het verkeerde keelgat geschoten bij Rob. “Ik kon niets anders doen. En ik heb helemaal niet gezegd dat niemand hier iets uitvoert. Dat is waanzin, want iedereen heeft voor me gezorgd. Iedereen heeft klaargestaan", vertelt Rob aan Ali. “Maar één zin kan al verkeerd overkomen”, pikt Ali in. “Ja, ik vond het niet zo leuk, eerlijk gezegd”, aldus Rob.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws