"Rust in vrede": Acteur Sven De Ridder in diepe rouw na onverwacht overlijden Nieuws
Nieuws

"Rust in vrede": Acteur Sven De Ridder in diepe rouw na onverwacht overlijden

"Rust in vrede": Acteur Sven De Ridder in diepe rouw na onverwacht overlijden

Sven De Ridder is compleet van slag, want hij heeft gisteren verschrikkelijk nieuws vernomen. Zo is de bekende Vlaamse acteur Johan Leysen plots overleden. Op zijn Instagrampagina deelt hij nu een pakkend eerbetoon.

Op 30 maart kwam er tragisch nieuws naar buiten over Johan Leysen. De Vlaamse acteur is onverwacht overleden op 73-jarige leeftijd. Leysen had een succesvolle carrière en schitterde in meer dan honderd producties. Hij is vooral bekend van zijn rol in de film ‘The American’ en hij speelde ook mee in tv-series zoals ‘The missing’ en ‘De smaak van De Keyser’.

Een groot verlies voor de theater- en filmwereld en ook Sven De Ridder is erg aangedaan door dit hartverscheurende nieuws. Op zijn Instagrampagina deelt hij nu ook een prachtig bericht over de acteur. “Rust in vrede, acteur Johan Leysen”, schrijft hij onder een foto van de ster. “Een karakterkop pur sang”, aldus Sven.

Ook zijn volgers kunnen dit nieuws amper vatten. "Rest in peace", klinkt het meermaals in de commentaren onder de post van De Ridder. "Al jaren één van mijn favoriete Belgische acteurs” en “Topacteur” reageren zij ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws