Acteur Rik Verheye lokt heel wat reacties uit nadat hij geweldig nieuws bekendmaakt Nieuws
Nieuws

Acteur Rik Verheye lokt heel wat reacties uit nadat hij geweldig nieuws bekendmaakt

Acteur Rik Verheye lokt heel wat reacties uit nadat hij geweldig nieuws bekendmaakt

Afgelopen zaterdag vond de uitreiking van de 'Kastaars!' plaats. Ook Rik Verheye was aanwezig én won een Kastaar. Zo kreeg met 'Nonkels' de Kastaar voor de 'Fictiereeks van 2022'. Op Instagram wilde de acteur dan ook iedereen bedanken om te stemmen.

Rik Verheye moest het met ‘Nonkels’ in de categorie ‘Fictiereeks van 2022’ opnemen tegen ‘Chantal’, ‘Familie’ en ‘Undercover’. Maar uiteindelijk ging het Play4-programma over de broers Persyn met de prijs aan de haal.

Tijdens de uitreiking van de 'Kastaars!' was Rik al erg geëmotioneerd door het geweldige nieuws. Op Instagram bedankt hij nu ook iedereen. "Eén voor het team!", schrijft hij bij een foto van de award. "Merci aan iedereen die onze reeks heeft gemaakt tot wat ze is én merci aan het publiek om zo massaal te kijken en te stemmen!", klinkt het ook nog.

Op sociale media wordt alvast erg enthousiast gereageerd op het nieuws. “Topreeks”, “Terechte winnaar!”, “Dik verdiend!”, “Dikke proficiat! Welverdiend!” en “Heel straf!”, luidt het onder meer in de reacties onder Riks Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws