Rik Verheye heeft na zijn verloving met Ella Leyers opnieuw fantastisch nieuws te melden Nieuws
Nieuws

Rik Verheye heeft na zijn verloving met Ella Leyers opnieuw fantastisch nieuws te melden

Rik Verheye heeft na zijn verloving met Ella Leyers opnieuw fantastisch nieuws te melden

Rik Verheye leeft op een roze wolk sinds zijn verloving met 'De Ideale Wereld'-presentatrice Ella Leyers. Nu heeft de 'Nonkels'-acteur nog meer geweldig nieuws aangekondigd op Instagram.

Rik Verheye vormt sinds afgelopen zomer een koppel met Ella Leyers. Tot ieders verbazing maakten ze enkele weken geleden bekend dat ze inmiddels ook al verloofd zijn. Ella showde toen ook meteen haar gigantisch verlovingsring.

Nog geen drie weken later heeft acteur Rik Verheye al opnieuw ontzettend leuk nieuws aangekondigd op Instagram. Zo is hij met de serie 'Nonkels' genomineerd voor een belangrijke prijs. Dat nieuws maakte de acteur zopas zelf bekend op zijn Instagrampagina.

Zo laat Rik weten dat 'Nonkels' genomineerd is voor de HA! van Humo. Dat is een jaarlijkse televisieprijs die de redactie van het weekblad uitreikt aan het beste Belgische programma van het afgelopen jaar. In 2016 mocht Rik de prijs al eens in ontvangst nemen met 'Callboys'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws