Regi zwaar onder vuur na schokkende beslissing in 'Regi Academy': "Zo vernederend" Nieuws
Nieuws

Regi zwaar onder vuur na schokkende beslissing in 'Regi Academy': "Zo vernederend"

Regi zwaar onder vuur na schokkende beslissing in 'Regi Academy': "Zo vernederend"

Het was een verrassing van formaat toen Regi Penxten afgelopen zaterdag niet één, maar twee winnaars uitriep in de finale van 'Regi Academy'. De 22-jarige Arno en de 18-jarige Melanie zijn de gelukkige winnaars. Maar die beslissing van de dj en producer stuit nu op heel wat kritiek bij het publiek.

Het was een compleet onverwachte twist in 'Regi Academy'. Regi kroonde namelijk niet één maar twee deelnemers tot winnaars van zijn talentenjacht. Arno en Melanie wonnen, de 16-jarige Hanne greep net naast de titel. Arno en Melanie zijn ook samen te horen op de nieuwe single ‘Als Ik Mezelf Verlies’.

Maar die beslissing is dus niet in goede aarde gevallen bij de fans. Zij vinden dat Regi slechts één winnaar had moeten uitkiezen. Veel fans uiten dan ook hun ongenoegen op sociale media. "Voer het programma af, alsjeblieft. Een wedstrijd heeft geen twee winnaars, maar slechts één", schrijft iemand.

Anderen zijn het daar helemaal mee eens. "Dit is echt not done tegenover Hanne. Dit is echt vernederend voor haar", "Plots en last minute twee winnaars uitroepen getuigt van weinig moed Regi" en "Team Regi had dit beter kunnen aanpakken. Door de dubbele winnaar was er maar één verliezer, Hanne, en die werd totaal niet opgevangen", zijn maar enkele van de negatieve reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws