Regi spreekt klare taal over Hanne, verliezer van ‘Regi Academy’: "Dat kan nog gebeuren" Nieuws
Nieuws

Regi spreekt klare taal over Hanne, verliezer van ‘Regi Academy’: "Dat kan nog gebeuren"

Regi spreekt klare taal over Hanne, verliezer van ‘Regi Academy’: "Dat kan nog gebeuren"

Het tweede seizoen van ‘Regi Academy’ heeft 2 winnaars. Hanne was daardoor de enige verliezer tijdens de finale en zij heeft sindsdien niets meer van Regi gehoord. Daar reageert de dj nu op.

Hanne bekende eerder al aan Het Laatste Nieuws dat ze het heel erg vindt dat zij de enige verliezer was tijdens de finale in het Sportpaleis. Zowel Melanie als Arno wonnen namelijk de talentenjacht. Hanne vond het jammer dat er niet nog een verliezer was, zodat ze elkaar konden steunen. Bovendien moest ze ook wat kwijt over Regi.

“Ik heb nog een kus van Regi op het podium gekregen en daarna heb ik hem spijtig genoeg niet meer gehoord”, vertelde Hanne. Daar wil Regi nu graag zelf even op reageren. “Ik ga ze sowieso nog horen”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “2 nummers mogen zingen in het Sportpaleis, dat gaat ze later nog vertellen aan haar kleinkinderen”, zegt hij.

Bovendien geeft hij ook toe dat Hanne op zijn radar blijft staan voor toekomstige projecten. “Dat is het leuke aan ‘Regi Academy’. Al die mensen staan op mijn radar. Als we binnenkort een stem nodig hebben voor iets anders, dat kan nog gebeuren”, aldus Regi. “Ik heb nog mensen opgevist”, voegt hij er nog aan toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws