Regi Penxten onthult hoe hij Kristel ten huwelijk vroeg én wanneer ze zullen trouwen: "Nog nooit zo nerveus geweest" Nieuws
Nieuws

Regi Penxten onthult hoe hij Kristel ten huwelijk vroeg én wanneer ze zullen trouwen: "Nog nooit zo nerveus geweest"

Regi Penxten onthult hoe hij Kristel ten huwelijk vroeg én wanneer ze zullen trouwen: "Nog nooit zo nerveus geweest"

Op Valentijnsdag maakte Regi Penxten bekend dat hij opnieuw de liefde gevonden had. Zo is hij al enkele maanden samen met Kristel Hubeny, een logopediste van 34 jaar uit Genk. Amper twee maanden later zijn Regi en Kristel al verloofd. Bij Qmusic onthulde de dj nu ook meer over zijn huwelijksaanzoek.

Twee jaar na zijn breuk met Elke Vanelderen is Regi opnieuw gelukkig in de liefde. Zo vormt hij sinds kort een koppel met logopediste Kristel Hubeny. De twee leerden elkaar 17 jaar geleden voor het eerst kennen tijdens een concert van Milk Inc. maar door omstandigheden verloren ze elkaar uit het oog.

Maar uit het oog is duidelijk niet uit het hart, want zoveel jaren later zijn de twee zelfs verloofd. “Waarom wachten op de goede dingen?”, schreef Regi op Instagram bij enkele foto's waarop Kristel poseert met haar verlovingsring. “Ik had wel schrik, ze kon altijd ‘nee’ zeggen”, vertelt de dj nu over zijn huwelijksaanzoek bij Qmusic.

Hij organiseerde een romantische picknick op een strand in Zuid-Afrika. "Ze merkte aan mij dat ik zenuwachtig was. Ik ben nog nooit zo nerveus geweest", aldus Regi. Maar uiteindelijk zei ze toch volmondig 'ja'. Bovendien zal de bruiloft er snel komen. “Het wordt mij kennende een groot feest en ik kan zeggen dat we niet lang gaan wachten met het trouwfeest. Het zal geen twee jaar duren om die uitnodigingen te versturen", zegt de dj.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws