Regi Penxten komt met straffe onthulling over nieuw lief: "Eigenlijk was er toen al iets aan het bloeien" Nieuws
Nieuws

Regi Penxten komt met straffe onthulling over nieuw lief: "Eigenlijk was er toen al iets aan het bloeien"

Regi Penxten komt met straffe onthulling over nieuw lief: "Eigenlijk was er toen al iets aan het bloeien"

Regi Penxten is vrijgezel af. Twee jaar nadat hij zijn scheiding met Elke Vanelderen bekendmaakte, heeft de 46-jarige dj opnieuw de liefde gevonden. De gelukkig is de 34-jarige logopediste Kristel Hubeny. In Dag Allemaal onthult het koppel nu ook hoelang ze al samen zijn.

Regi Penxten en zijn nieuwe vlam leerden elkaar al een hele tijd geleden kennen. "Zeventien jaar geleden ben ik Kristel een eerste keer tegen ’t lijf gelopen na een show van Milk Inc. Ik was meteen van mijn sokken geblazen", aldus Regi. Doordat Kristel toen nog zo jong was, kwam het toen niet tot een relatie. Maar vergeten deden ze elkaar nooit.

"Ze is altijd in mijn achterhoofd blijven hangen, en ik in het hare blijkbaar", vertelt Regi. "Ik was intussen getrouwd met Elke en had kinderen, maar na de scheiding is ze vorige zomer ineens weer op mijn radar gekomen. Onze contacten verliepen steeds intenser en naar ’t einde van het jaar is de spanning tussen ons gewoon ontploft", aldus de dj.

Kristel kwam toen net uit een relatie. "Een nieuwe liefde zocht ik niet. Maar toen Regi’s scheiding officieel afgehandeld was, hebben we als vrienden afgesproken. Ik wist meteen dat het niet vriendschappelijk ging blijven. Onze klik was weer heel speciaal, helemaal zoals vroeger", vertelt Kristel.

Alle vakjes afgevinkt

In Dag Allemaal zei Regi enkele maanden geleden dat hij na zijn show in het Sportpaleis tijd zou hebben om te daten. "Maar eigenlijk was er in oktober al iets aan ’t bloeien tussen ons", bekent de dj nu. "Als álle vakjes in je hoofd afgevinkt zijn, kan je de ander niet laten lopen, hè. Ja, ik ben met m’n gat in de boter gevallen", besluit Regi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws