Regi Penxten en zijn vriendin Kristel overdonderen iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Proficiat allebei!" Nieuws
Nieuws

Regi Penxten en zijn vriendin Kristel overdonderen iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Proficiat allebei!"

Regi Penxten en zijn vriendin Kristel overdonderen iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Proficiat allebei!"

Op Valentijnsdag maakte Regi Penxten bekend dat hij opnieuw de liefde gevonden had. Zo vormt hij momenteel een koppel met de 34-jarige Kristel Hubeny. Nu heeft het koppel opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden.

Regi Penxten is sinds enkele maanden opnieuw van ’t straat. Ruim twee jaar na zijn breuk met Elke Vanelderen vormt hij nu een koppel met logopediste Kristel Hubeny. De twee leerden elkaar 17 jaar geleden voor het eerst kennen tijdens een concert van Milk Inc.

Op Instagram heeft de dj nu opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden. Zo heeft Regi zijn vriendin Kristel zopas ten huwelijk gevraagd in Zuid-Afrika. "Waarom wachten op de goede dingen?", schrijft hij bij enkele foto's waarop Kristel poseert met haar verlovingsring.

Meteen werd het koppel overstelpt met felicitaties. "Joepiiieeee! Feestjeeee!", schrijft ex-K3'tje Kathleen Aerts. "Ja! Proficiat allebei", reageert zangeres Pauline Slangen. "Jullie stralen van geluk!", "Dikke proficiat!" en "Gefeliciteerd!", klinkt het ook nog in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws