Regi Penxten opvallend openhartig over zijn liefdesleven: "Op dat type vrouw val ik altijd" Nieuws
Nieuws

Regi Penxten opvallend openhartig over zijn liefdesleven: "Op dat type vrouw val ik altijd"

Regi Penxten opvallend openhartig over zijn liefdesleven: "Op dat type vrouw val ik altijd"

Regi Penxten en Elke Vanelderen zetten begin 2021 een punt achter hun huwelijk. Inmiddels heeft Elke ook al een nieuwe vriend. Regi daarentegen is nog altijd single. In Story onthult hij nu ook meer over op welk type hij valt.

Regi Penxten en Elke Vanelderen besloten begin 2021 na een relatie van 18 jaar om uit elkaar te gaan. Ze waren ook 9 jaar getrouwd en kregen ook twee dochtertjes samen, Ellie Martha en Renée.

Elke maakte recent bekend dat ze een nieuwe vriend heeft, maar rond het liefdesleven van Regi bleef het stil. De dj heeft het momenteel zo druk dat hij geen tijd heeft om te daten. Maar op welk type valt Regi?

"Ik ben vrij simpel: ik val altijd op blond", vertelt Regi daarover in Story. Hij geeft ook nog twee karaktereigenschappen mee waar hij op valt. "Het enige wat telt, is humor en intelligentie. Dat is altijd de rode draad geweest in mijn relaties", aldus de dj.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws