Regi doet verrassende onthulling over scheiding met Elke Vanelderen Nieuws
Nieuws

Regi doet verrassende onthulling over scheiding met Elke Vanelderen

Regi doet verrassende onthulling over scheiding met Elke Vanelderen

Regi Penxten en Elke Vanelderen besloten begin 2021 om na 18 jaar een punt te zetten achter hun relatie. Het koppel was toen ook al 9 jaar getrouwd. Nu heeft Regi nieuws over hun scheiding.

Tot een tijdje geleden woonden Elke en Regi nog samen voor de kinderen, maar daar is nu verandering in gekomen. Elke vertrok, maar ze moest gelukkig niet ver verhuizen. "Elke is ondertussen verhuisd, we zijn nu dus ook officieel uit mekaar", vertelt Regi aan Het Belang van Limburg. "Ze woont op vijf minuten van bij mij."

"Buiten het feit dat wij helaas geen koppel meer zijn is alles perfect geregeld, ook voor de kinderen", vervolgt hij. "Het is nu zo geregeld dat ik de kinderen elke maandag en dinsdag heb, maar Elke is daar enorm flexibel in. Als ik een show heb, schuiven we die regeling gewoon een dag op. Deze week heb ik de kinderen bijvoorbeeld drie dagen. Ik ben echt blij dat Elke en ik nog zo goed overeenkomen", aldus de populaire dj en producer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws