'Regi Academy'-finaliste Hanne reageert voor het eerst en haalt fel uit Nieuws
Nieuws

'Regi Academy'-finaliste Hanne reageert voor het eerst en haalt fel uit

'Regi Academy'-finaliste Hanne reageert voor het eerst en haalt fel uit

Het was een verrassing van formaat afgelopen weekend in het Sportpaleis: niet één maar twee kandidaten mochten zich kronen tot winnaar van 'Regi Academy'. Zo wonnen zowel Arno als Melanie. Daardoor bleef Hanne als enige verliezende finaliste over. In Het Laatste Nieuws reageert Hanne nu voor het eerst op haar verlies.

Zo vindt de 16-jarige Hanne het erg jammer dat ze als enige finaliste verloren heeft. "Het had leuker geweest als er nog iemand was geweest die ook afgevallen was, zodat we elkaar konden steunen en ik niet alleen was", vertelt Hanne openhartig.

Voor haar collega's heeft ze wel alleen maar lof. "Uiteindelijk zijn we alledrie toppers en zij verdienen het even hard", klinkt het bij de verliezende finaliste. Over Regi Penxten laat ze zich iets minder positief uit. "Regi heb ik spijtig genoeg niet meer gehoord. Op het podium heeft hij mij wel nog een kus gegeven, maar daarna heb ik hem niet meer gezien", aldus Hanne.

Toch laat Hanne de moed niet zakken en wil ze blijven timmeren aan een muziekcarrière. "Ik ga sowieso in de muziek verder gaan. Dus als Regi ooit nog iemand nodig heeft, hij kan me altijd bellen", besluit de 16-jarige zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws