Rechter velt oordeel in rechtszaak tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer: dit is het verdict Nieuws
Nieuws

Rechter velt oordeel in rechtszaak tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer: dit is het verdict

Rechter velt oordeel in rechtszaak tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer: dit is het verdict

Enkele weken geleden vond de rechtszaak tussen Rachel Hazes en de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer plaats. Nu heeft de rechter ook een uitspraak gedaan.

Zo heeft Rachel Hazes het kort geding dat ze tegen Yvonne had aangespannen, gewonnen. De rechtbank van Amsterdam besliste dat Yvonne een video waarin ze uitspraken doet over Rachel en haar zoon André Hazes meteen moet verwijderen.

Daarnaast moet de roddeltante een rectificatie plaatsen. Yvonne mag Rachel Hazes ook geen "gecremeerde kroket" meer noemen. Als Yvonne zich niet houdt aan de uitspraak, moet ze een dwangsom van 1.000 euro betalen voor elk uur dat ze niet aan de veroordelingen voldoet. Die kosten kunnen maximaal oplopen tot 50.000 euro.

Wie dacht dat Yvonne nu minder juice zou brengen op haar roddelkanaal, heeft het grondig mis. "Ik ga gewoon door! Wij leven voor de juice. En ik zal de waarheid blijven brengen", schrijft Yvonne op haar Instagram Stories.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws