Rechter velt oordeel in heftige rechtszaak tussen Rachel en Roxeanne Hazes: dit is het verrassende verdict Nieuws
Nieuws

Rechter velt oordeel in heftige rechtszaak tussen Rachel en Roxeanne Hazes: dit is het verrassende verdict

Rechter velt oordeel in heftige rechtszaak tussen Rachel en Roxeanne Hazes: dit is het verrassende verdict

Het zit er bovenarms op tussen de leden van de familie Hazes. Roxeanne, de dochter van wijlen André Hazes sr., sleepte haar moeder Rachel voor de rechter omdat ze denkt dat haar moeder gesjoemeld heeft met de erfenis van haar vader. Vandaag heeft de rechter een uitspraak gedaan over de zaak.

Rachel verdient al jaren miljoenen euro’s met de rechten op het repertoire van zanger André Hazes en met de rechten op het gebruik van z’n naam. Maar volgens haar dochter Roxeanne hadden zij en haar broer André jr. daar recht op.

In het testament van André Hazes sr. staat namelijk een clausule dat Rachel niets zou erven als ze gescheiden zou zijn van André sr. of als de echtscheidingsprocedure opgestart zou zijn, wat ook gebeurde. Pas na het overlijden van de zanger werd de procedure opnieuw ingetrokken. Volgens Roxeanne zouden zij en André jr. dus de enige erfgenamen zijn.

Maar daar is de rechter het niet mee eens. Volgens de rechter was Roxeanne te laat met het indienen van deze vorderingen omdat ze al in 2020 wist dat haar moeder geen erfgenaam was. Rachel Hazes mag zich dus voorlopig gewoon erfgename van André Hazes sr. blijven noemen en ze mag ook zakelijke overeenkomsten blijven aangaan om de rechten van André Hazes te exploiteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws