Raphaëlla uit 'Love Island' maakt somber nieuws over gezondheid bekend: "Weggaan doet het nooit" Nieuws
Nieuws

Raphaëlla uit 'Love Island' maakt somber nieuws over gezondheid bekend: "Weggaan doet het nooit"

Raphaëlla uit 'Love Island' maakt somber nieuws over gezondheid bekend: "Weggaan doet het nooit"

Raphaëlla Deuringer onthulde eerder deze week dat ze al zo’n tien jaar slechthorend is. Op Instagram wil ze nu taboes doorbreken en verklapt ze dat ze sinds kort een hoorapparaat heeft. Echter heeft ze nu nog minder goed nieuws te melden.

Raphaëlla Deuringer is bekend geworden door ‘Love Island’. Sinds haar deelname aan het tv-programma is ze bijzonder populair op Instagram. Meestal deelt ze knappe plaatjes van zichzelf, maar enkele dagen geleden deelde ze een moedig bericht. “Tien jaar geleden werd ik slechthorend aan mijn linkeroor en kreeg ik last van tinnitus”, schreef ze plots.

De realityster plaatste ook enkele foto’s met haar nieuwe hoorapparaat. “Mijn enige doel met dit bericht is om het bespreekbaar te maken en aan te tonen dat je helemaal niet perfect moet zijn om je dromen waar te maken”, aldus Raphaëlla. Nu, enkele dagen later, beantwoordt ze nog enkele vragen van haar volgers.

Als iemand aan haar vraagt of het hoorapparaat alleen helpt tegen hoorverlies of ook tegen tinnitus, geeft ze een duidelijk antwoord. “Een hoorapparaat is enkel gemaakt voor mensen met hoorverlies, maar voor mensen zoals mij met zowel hoorverlies als tinnitus kan het soms wel helpen”, zegt de realityster. “Ik merk wel dat mijn tinnitus iets lichter of zachter is met het hoorapparaat dan zonder”, legt ze uit. “Maar weggaan doet het nooit”, besluit Raphaëlla.

Raphaëlla uit 'Love Island' maakt somber nieuws over gezondheid bekend: "Weggaan doet het nooit"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws