Raphaëlla uit 'Love Island' deelt droevig nieuws over gezondheid: "Zal voor velen onverwacht komen" Nieuws
Nieuws

Raphaëlla uit 'Love Island' deelt droevig nieuws over gezondheid: "Zal voor velen onverwacht komen"

Raphaëlla uit 'Love Island' deelt droevig nieuws over gezondheid: "Zal voor velen onverwacht komen"

Raphaëlla Deuringer, die bij het grote publiek bekend werd door haar deelnames ‘Love Island’ en als ex van profvoetballer Dante Vanzeir, post regelmatig sexy kiekjes op Instagram. Maar nu heeft de influencer een heel ander bericht gedeeld op Instagram.

Zo laat Raphaëlla weten dat ze al 10 jaar kampt met gehoorproblemen. "Voor veel mensen zal dit heel onverwacht komen aangezien eigenlijk alleen mijn dichte omgeving dit weet. Maar 10 jaar geleden werd ik slechthorend aan mijn linkeroor en kreeg ik last van tinnitus", schrijft de brunette op Instagram.

Daar heeft Raphaëlla het lang moeilijk mee gehad. "De afgelopen 10 jaar heb ik dit eigenlijk willen vergeten", aldus de influencer. "We kennen allemaal het pesten, de stereotypen, het buitengesloten worden en zich ‘anders’ voelen en ik denk dat ik me daarvoor vooral wou beschermen", vervolgt ze.

Maar daar is nu verandering in gekomen. Zo heeft Raphaëlla zopas een hoorapparaat laten zetten. "Ik draag nu al twee weken een hoorapparaat en ik kan jullie zeggen, er is een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan", aldus de brunette. "Vanaf vandaag is mijn hoorapparaat geen last meer, maar het mooiste accessoire aan mijzelf", besluit de realityster.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws