Raphaëlla Deuringer uit 'Love Island' maakt het stomend heet in kleine bikini: "Droomlichaam!" Nieuws
Nieuws

Raphaëlla Deuringer uit 'Love Island' maakt het stomend heet in kleine bikini: "Droomlichaam!"

Raphaëlla Deuringer uit 'Love Island' maakt het stomend heet in kleine bikini: "Droomlichaam!"

Raphaëlla Deuringer doet de monden van haar volgers opnieuw wagenwijd openvallen met enkele pikante kiekjes. De realityster poseert op het strand in een kleine bikini en lokt zo heel wat reacties uit.

Raphaëlla Deuringer is bekend geworden door haar deelname aan het realityprogramma ‘Love Island’, maar velen kennen haar ook als de ex-vriendin van profvoetballer Dante Vanzeir. Op sociale media staat ze dan weer vooral bekend voor haar knappe looks en uitdagende plaatjes.

Deze keer trakteert ze haar volgers alweer op enkele vakantiefoto’s van haar tripje naar Mexico. Raphaëlla komt net uit de zee en we krijgen haar te zien in een strakke bikini. “Laten we een duik nemen”, klinkt het in de beschrijving. De ‘Love Island’-ster laat diep in haar boezem kijken en dat valt duidelijk in de smaak bij haar fans.

Zo staan de comments vol met complimentjes van haar volgers. “Jij moet de nieuwe ‘James Bond’-vrouw worden!”, “Zo prachtig jij”, “Knappe vrouw”, “Jij hebt een mooi lichaam”, “Mooie bikini”, “Geweldig”, “Damn, wat een schoonheid”, “Wow, zo mooi”, “Magnifiek”, “Wat ben je toch een knap ding” en “Dat figuurtje”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws