Raphaël ziet bom ontploffen in 'Boer zkt Vrouw': "Dit is er gebeurd in de caravan" Nieuws
Nieuws

Raphaël ziet bom ontploffen in 'Boer zkt Vrouw': "Dit is er gebeurd in de caravan"

Raphaël ziet bom ontploffen in 'Boer zkt Vrouw': "Dit is er gebeurd in de caravan"

Het gaat helemaal fout bij boer Raphael in 'Boer zkt Vrouw'. De drie dames krijgen het zowaar flink aan de stok met elkaar.

"Ik probeerde het nochtans eerlijk te spelen", vertelt Raphaël in TV-Familie. "Ik begrijp ook wel dat jaloezie deel van het spel is, maar het moet binnen de perken blijven. Daarom heb ik met alle drie een gesprek gehad die dag. Maar ja, jaloezie is een raar beestje. Ineens stonden die vrouwen lijnrecht tegenover elkaar..."

Op het einde van de aflevering zagen we hoe Raphaël en Jasha het gezellig hadden in de caravan waar hij slaapt. "Vlak voor ze ging slapen, bleek Jasha haar gsm te zijn vergeten in de bar", legt hij uit. "Ze is me toen de sleutel komen vragen, omdat ik de enige ben die er één heeft."

"Ik kon erin komen dat ze haar gsm echt nodig had, want het is altijd fijn om het thuisfront even te bellen", gaat Raphaël verder. "Toen Jasha de sleutel kwam halen, zijn we aan de praat geraakt. We hadden daar allebei nood aan. Jasha had de jaloezie ook opgemerkt en we voelden beiden dat dat een issue aan het worden was. Daar hebben we dan wat over gebabbeld. Er is daar in de caravan ook totaal niets gebeurd. We hebben gewoon wat gebabbeld en elkaar een knuffel gegeven."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws