Raphäel uit 'Boer zkt Vrouw' zwijgt niet langer en geeft eerlijk toe: "Dit is er écht gebeurd in de caravan" Nieuws
Nieuws

Raphäel uit 'Boer zkt Vrouw' zwijgt niet langer en geeft eerlijk toe: "Dit is er écht gebeurd in de caravan"

Raphäel uit 'Boer zkt Vrouw' zwijgt niet langer en geeft eerlijk toe: "Dit is er écht gebeurd in de caravan"

Vorige week barstte de bom op de boerderij van hoefsmid Raphaël nadat Jolyn hem samen met Jasha betrapte in zijn caravan. Uiteindelijk besliste Raphaël om alleen met Jasha verder te gaan. Toch blijven velen zich afvragen wat er nu echt gebeurd is in zijn caravan. In Het Laatste Nieuws onthult de 'Boer zkt Vrouw'-kandidaat nu meer.

Boer Raphaël en Jasha zochten elkaar op een bepaald moment op om wat bij te praten. Dat deden ze in de caravan van Raphaël. Maar Jolyn betrapte hen. Zo vertelde ze achteraf dat ze maar liefst 40 minuten heeft buiten gestaan omdat ze met haar eigen ogen wilde zien wat daar gebeurde.

Jolyn zag Raphaël en Jasha naar eigen zeggen intiem knuffelen. Meteen gingen zij en Katrijn ervan uit dat er meer was gebeurd tussen de twee. Maar dat ontkenden Raphaël en Jasha met klem. In Het Laatste Nieuws vertelt Raphaël nu eerlijk wat er precies gebeurd is.

"We hebben gepraat over serieuze dingen, koetjes en kalfjes, maar ook over de spanningen met de andere meisjes die toen al duidelijk voelbaar was", zegt Raphaël. Maar meer is er dus niet gebeurd volgens de boer. "Geloof me als ik zeg dat Jasha en ik daar enkel gepraat hebben en elkaar een knuffel hebben gegeven", besluit de hoefsmid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws