Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' is geen onbekende: hiervan kan je hem kennen Nieuws
Nieuws

Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' is geen onbekende: hiervan kan je hem kennen

Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' is geen onbekende: hiervan kan je hem kennen

Op zondagavond konden we kennismaken met de eerste drie boeren in 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd'. Aandachtige kijkers was het misschien wel al opgevallen: Raphaël is geen onbekende. De hoefsmid deed namelijk al eerder mee aan het programma.

In Gooik stonden een twintigtal dames te popelen om het ware gelaat van hoefsmid Raphaël (26) te ontdekken. Na een dag van daten in zijn caravan, in zijn oldtimer en in de stallen koos Raphaël zes dames uit om het avontuur mee verder te zetten.

Maar wie het programma al een aantal jaren trouw volgt, zal Raphaël zeker herkend hebben. De hoefsmid deed namelijk enkele jaren geleden al mee aan 'Boer zkt Vrouw'.

Raphaël deed mee in 2020 en probeerde toen het hart van boerin Veerle te veroveren. Raphaël schopte het tot de laatste drie kandidaten maar uiteindelijk koos Veerle voor Thibaut. Helaas bleef die relatie niet duren en zette Thibaut al na enkele weken een punt achter hun relatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws