Radiopresentatrice Linde Merckpoel verwelkomt tweede dochtertje: "Wat een zalige naam!" Nieuws
Nieuws

Radiopresentatrice Linde Merckpoel verwelkomt tweede dochtertje: "Wat een zalige naam!"

Radiopresentatrice Linde Merckpoel verwelkomt tweede dochtertje: "Wat een zalige naam!"

Linde Merckpoel (38) is bevallen van haar tweede dochtertje. Dat heuglijke babynieuws maakte de radiopresentatrice gisterenavond zelf bekend via Instagram.

Linde Merckpoel en haar vriend Jef Leysen zijn op 18 januari de trotse ouders geworden van een tweede dochtertje. De radiopresentatrice onthulde ook al meteen de naam.

"Gisteren geboren en nu al de schoonste benen van de provincie: Jackie Leysen Merckpoel! Zij maakt het helemaal af", schrijft Linde op Instagram bij enkele foto's van hun pasgeboren spruit. Linde en haar vriend Jef hebben samen al een dochtertje van 2 jaar, Cleo.

De presentatrice wordt dan ook overladen met felicitaties. "Prachtig, proficiat!", "Wat een mooi kindje" en "Gefeliciteerd Jef en Linde", klinkt het onder meer in de reacties. Veel volgers zijn ook fan van de naam. "Wat een zalige naam!" en "Goeie naam!", schrijven enkele volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws