Radiopresentatrice Anke Buckinx laat vol in haar boezem kijken op de 'Kastaars!': "Wow, vamp!" Nieuws
Nieuws

Radiopresentatrice Anke Buckinx laat vol in haar boezem kijken op de 'Kastaars!': "Wow, vamp!"

Radiopresentatrice Anke Buckinx laat vol in haar boezem kijken op de 'Kastaars!': "Wow, vamp!"

Afgelopen weekend werden voor het eerst de 'Kastaars!' uitgereikt, dat zijn de nieuwe Vlaamse mediaprijzen. Ook radiopresentatrice Anke Buckinx was genomineerd en aanwezig tijdens de show. Op Instagram heeft ze nu ook een foto gedeeld van de outfit die ze droeg.

Op zaterdag 28 januari vond de eerste uitreiking van de 'Kastaars!' plaats. Radiopresentatrice Anke Buckinx was met haar Joe-collega Sven Ornelis ook genomineerd in de categorie 'Radioprogramma van 2022', maar het waren Maarten & Dorothee van Qmusic die aan de haal gingen met de prijs.

Op Instagram deelde de radiostem van Joe nu ook een foto van haar outfit. Zo droeg Anke een prachtige, zwarte jurk met diepe decolleté. Haar volgers reageren alvast laaiend enthousiast op de sexy outfit.

“Je zag er hot uit”, “Vamp!”, “Knapperd!”, “Wat een vrouw!”, “Je zag er stralend uit!”, “Prachtig!”, “Wow!”, “Amai, knap!”, “Betoverend mooi” en “Wat zag je er mooi uit”, klinkt het onder meer in de reacties onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws