Radiopresentatrice Anja Daems (54) heeft droevig nieuws te melden: "Kanker vastgesteld bij hem" Nieuws
Nieuws

Radiopresentatrice Anja Daems (54) heeft droevig nieuws te melden: "Kanker vastgesteld bij hem"

Radiopresentatrice Anja Daems (54) heeft droevig nieuws te melden: "Kanker vastgesteld bij hem"

Anja Daems is al jaren een van de leading lady's van radiozender Radio2. Dat hoopt ze ook nog heel lang te zijn. Helaas heeft de 54-jarige radiostem nu ook droevig nieuws te melden.

Anja Daems is al ruim dertig jaar actief in de radiowereld. En ze denkt zeker nog niet aan stoppen. Zo zou ze graag nog heel lang radio willen blijven maken. "Ik hoop van wel, want ik amuseer me enorm. In mijn hoofd voel ik me ook nog steeds 40", aldus Anja Daems in Story.

De radiopresentatrice heeft ook geen andere toekomstplannen. "Ik heb geen plan B. Ik leef met de stroom mee, die brengt je altijd wel ergens. Dat is mijn motto. Net als: elke dag telt voor twee", aldus de radiostem. Anja Daems kreeg onlangs namelijk vreselijk nieuws te horen over een van haar familieleden.

"Wacht niet tot morgen, want dan kan het te laat zijn. Dat besef ik meer dan ooit nu mijn nonkel Ludo pancreaskanker heeft", vertelt de radiopresentatrice. Haar nonkel is haar namelijk erg dierbaar. "Hij is als een grote broer voor mij, mijn steunpilaar. Maar hij gaat de strijd aan", aldus Daems.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws