ShowbizzTime

Radiopresentator Sven Ornelis krijgt het deksel op de neus: “Stop nu maar met stoefen”

Sven Ornelis
I Foto: Instagram I
door Redactie

Sven Ornelis doet een opmerkelijke onthulling op zijn Instagramverhaal. Hij verklapt namelijk dat hij veel berichten krijgt van volgers om te zeggen dat hij moet stoppen met op te scheppen. 

Sven Ornelis kennen velen beter als de bekende radiopresentator van Joe. Al jaren vormt hij een radioduo met Anke Buckinx, maar nu genoot Sven even van een deugddoende vakantie. Zo bracht hij de feestdagen door in Barcelona, waar hij een eigen verblijf heeft. Op zijn Instagrampagina heeft hij verschillende leuke beelden van zijn tripje gepost. 

Zo liet hij vaak zien dat hij aan het wandelen was, omdat het erg mooi weer was in de Spaanse grootstad. Toch lijken niet al z’n volgers dat te appreciëren nu dat het in België niet zo’n goed weer is. Op zijn Instagramverhaal toont hij nu wat zijn volgers het meest naar hem gestuurd hebben. “Stop nu maar met stoefen met de zon, kom terug, en maak weer goede radio met Anke Buckinx op Joe”, klinkt het. 

Sven Ornelis Instagramverhaal

Toch is dat niet enige reactie die vaak terugkomt. Op zijn vorige post op zijn Instagrampagina komen nog verschillende opmerkingen meermaals terug. “Stoefer”, “Hier grijs en nat”, “Hier is het strontweer”, “In België enkel regen, regen en nog meer regen” en “Breng de zon maar mee als je naar huis komt”, schrijven zijn volgers. 

Laatste nieuws