Rachel Hazes zet puntjes op de i over rechtszaak met Yvonne Coldeweijer: "Voor wie het NIET begrepen heeft" Nieuws
Nieuws

Rachel Hazes zet puntjes op de i over rechtszaak met Yvonne Coldeweijer: "Voor wie het NIET begrepen heeft"

Rachel Hazes zet puntjes op de i over rechtszaak met Yvonne Coldeweijer: "Voor wie het NIET begrepen heeft"

Yvonne Coldeweijer vroeg zich na de rechtszaak af of ze in beroep zou gaan tegen de uitspraak van de rechter dat ze Rachel Hazes geen ‘gecremeerde kroket’ meer mag noemen. Echter is dat niet waar de rechtszaak om draaide volgens Hazes en dat verduidelijkt ze nu nog maar eens.

Rachel Hazes sleepte Yvonne Coldeweijer zopas voor de rechter omdat de juicekoningin volgens haar onwaarheden verspreidde in een video. Echter was er heel wat te doen over het feit dat Coldeweijer Rachel geen ‘gecremeerde kroket’ meer mag noemen. “De rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer ging natuurlijk niet over de ‘gecremeerde kroket’. Het ging mij erom dat er in de video werd gezegd dat ik degene ben geweest die een brief van mijn zoon gelekt heeft en dat ik had ingegrepen bij zijn behandeling in Spanje”, schrijft Rachel nu op Instagram.

De rechter gaf Hazes gelijk en velde ook meteen een oordeel over enkele andere uitspraken van de roddeltante. “De uitspraken van Coldeweijer over mij dat ik manipulatief, narcistisch, toxisch en gestoord zou zijn, daar heeft de rechter ook een uitspraak over gedaan. Net zoals het onnodig grievend is om uitgemaakt te worden voor ‘gecremeerde kroket’”, aldus Rachel. Toch waren die uitspraken niet het belangrijkste voor André’s moeder.

“Het belangrijkste voor mij was dat de rechter begreep waar het werkelijk om ging en daarin heeft de rechter mij in het gelijk gesteld”, zegt ze. Bovendien verduidelijkt Rachel ook dat ze niet alleen voor zichzelf is opgekomen. “Ook voor de mensen die zoiets nog zouden kunnen worden aangedaan. Ook al ben je dan een soort juicekanaal, je hoort gewoon de feiten te checken”, schrijft ze. “Sorry, dat ik de mensen lastigval die het al begrepen, maar dit is nog een berichtje voor de mensen die het NIET begrepen hebben”, besluit Rachel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws