"Rachel Hazes heeft haar zoon André op straat gezet": dit is er aan de hand Nieuws
Nieuws

"Rachel Hazes heeft haar zoon André op straat gezet": dit is er aan de hand

"Rachel Hazes heeft haar zoon André op straat gezet": dit is er aan de hand

De soap over het liefdeleven van André Hazes blijft duren. Zopas maakte de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer bekend dat André zijn verloving met zijn nieuwe vriendin Sarah Salah al na enkele dagen verbroken heeft. Volgens Yvonne zou zijn moeder Rachel hem nu ook aan de deur gezet hebben voor die reden.

Enkele weken geleden raakte bekend dat André Hazes opnieuw de liefde gevonden had, deze keer bij de Marokkaans-Egyptische Sarah Salah. Volgens Yvonne Coldeweijer vroeg hij haar vorige week vrijdag zelfs ten huwelijk, maar nu zou de relatie al voorbij zijn.

De reden van de breuk is niet ver te zoeken, namelijk bij zijn ex Monique. André ging afgelopen weekend naar Disneyland samen met zijn ex en zijn zoontje. Daardoor zou de zanger van gedachte veranderd zijn en niet meer willen trouwen met Sarah.

Maar daardoor is hij nu ook op straat gezet door zijn eigen moeder Rachel. "Rachel heeft André uit huis gezet!", schrijft Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Stories. "Rachel vindt het belachelijk hoe hij omgegaan is met zijn laatste vriendin, Sarah Salah." Ze doelt daarmee op de verbroken verloving.

Razend op André

"Rachel is als de dood dat André nu weer terugwil naar Monique", aldus Yvonne. Het is geen geheim dat Monique Westenberg en Rachel Hazes niet overeenkomen. Rachel is nu dus razend op André omdat hij Sarah laten vallen heeft voor Monique en daarom heeft ze hem nu ook aan de deur gezet.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws