Rachel Hazes heeft erg duidelijke boodschap voor André nadat ze zijn docureeks heeft gezien Nieuws
Nieuws

Rachel Hazes heeft erg duidelijke boodschap voor André nadat ze zijn docureeks heeft gezien

Rachel Hazes heeft erg duidelijke boodschap voor André nadat ze zijn docureeks heeft gezien

Ook de moeder van André Hazes heeft naar zijn nieuwe documentaire op videoland gekeken. Rachel moet daar nu wat over kwijt aan haar zoon en ze spreekt meteen klare taal.

Eindelijk is de langverwachte docureeks over het leven van André Hazes uitgekomen op Videoland. In de documentaire krijgen we een eerlijke André te zien die al zijn problemen op tafel legt en niets meer wil verbergen. Zo praat hij openhartig over zijn alcohol-en drugsverslaving, maar ook over een burn-out en eetstoornis.

Heel wat mensen waren benieuwd naar deze docureeks, want RTL Boulevard schrijft nu dat ‘André Hazes: Crossroads’ de best bekeken docu op Videoland in de eerste 24 uur is. Echter is het niet duidelijk over hoeveel kijkers het gaat. “Videoland geeft nooit de exacte cijfers vrij van het aantal kijkers”, klinkt het.

André’s moeder Rachel is alvast erg trots op hem. Zij deelt het artikel van RTL Boulevard op haar Instagrampagina en ze zet daar ook nog een duidelijk berichtje bij voor André. “Eerlijkheid word beloond”, schrijft ze en haar volgers geven haar groot gelijk. “Zo is het”, “Precies!”, “Zo mooi”, “Eerlijkheid duurt het langst” en “Trots”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws