Rachel Hazes doet erg trieste onthulling over zoon André tijdens proces tegen Yvonne Coldeweijer Nieuws
Nieuws

Rachel Hazes doet erg trieste onthulling over zoon André tijdens proces tegen Yvonne Coldeweijer

Rachel Hazes doet erg trieste onthulling over zoon André tijdens proces tegen Yvonne Coldeweijer

Op maandag 9 januari stonden Rachel Hazes, de vrouw van wijlen André Hazes sr., en de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer tegenover elkaar in de rechtbank. Tijdens dat proces onthulde Rachel ook zeer droevig nieuws over haar relatie met haar zoon, André Hazes jr.

Rachel Hazes sleepte Yvonne Coldeweijer voor de rechter omdat ze een rectificatie eist van Yvonne voor een video de ze online heeft gegooid. In de bewuste video zou Coldeweijer onjuiste en kwetsende uitlatingen gedaan hebben over de rol van Rachel Hazes bij het uitlekken van een persoonlijke brief van haar zoon André Hazes aan zijn ex-liefje Sarah van Soelen.

Rachel Hazes betwist nu dat zij de brief gelekt heeft aan de roddelkoningin. Het ging ook over de band tussen Rachel en André. Volgens Yvonne was de brief namelijk een reden voor André om te breken met zijn moeder, maar dat ontkent de advocaat van Rachel.

"Advocaat Jaap Versteeg ontkent dat er sprake is van een breuk tussen Rachel Hazes en zoon André", klinkt het. Maar helaas had hij ook droevig nieuws te melden over de relatie van Rachel en André. "Het contact staat op een lager pitje als gevolg van een ‘voorval dat zich voor het lekken van de brief heeft voorgedaan'", aldus Rachels advocaat. De uitspraak volgt op 23 januari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws