Rachel Hazes doet een opmerkelijke bekentenis over André's verslaving: "Ik wil geen naïeve moeder zijn" Nieuws
Nieuws

Rachel Hazes doet een opmerkelijke bekentenis over André's verslaving: "Ik wil geen naïeve moeder zijn"

Rachel Hazes doet een opmerkelijke bekentenis over André's verslaving: "Ik wil geen naïeve moeder zijn"

In de docureeks over André Hazes is er al heel wat aan het licht gekomen over zijn problemen, waaronder zijn alcohol- en drugsverslaving. Echter onthult zijn moeder Rachel daar nu nog iets anders over.

In de documentaire vertelt André openlijk over zijn verslavingen, maar die heeft hij toch lang kunnen verbergen. Ook zijn moeder Rachel wist daar voor een lange tijd niets van af. “Ik wist in het begin ook niet beter”, vertelt ze aan Story. Zo wist ze zelfs niet dat hij naar Spanje vertrok om af te kicken. “Ik dacht werkelijk dat hij toen een emotionele burn-out had”, bekent ze.

Echter veranderde alles toen ze dat ene telefoontje kreeg. “Daar krijg ik nog altijd kippenvel van als ik eraan terugdenk”, onthult ze. André belde Rachel huilend op en hij legde toen alles uit. “André vertelde dat hij geen zin meer in het leven had. Dat is het ergste wat je als moeder kunt horen”, geeft Rachel toe. “Dat was ook voor het eerst dat ik André hoorde huilen” voegt ze er nog aan toe.

Toch had Rachel wel al een vermoeden dat hij verslaafd was. “Ik heb wel altijd gedacht dat hij iets moest gebruiken vanwege de werkdrug”, bekent ze. Maar telkens als zij haar zoon daarmee confronteerde, vroeg André waar die vraag ineens vandaan kwam. “Ik wil echt geen naïeve moeder zijn, maar ik geloof mijn kind als hij het ontkent”, zegt ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws