Quinten verdwijnt na 8 jaar uit 'Familie': Maxime De Winne onthult echte reden van zijn plotse ontslag Nieuws
Nieuws

Quinten verdwijnt na 8 jaar uit 'Familie': Maxime De Winne onthult echte reden van zijn plotse ontslag

Quinten verdwijnt na 8 jaar uit 'Familie': Maxime De Winne onthult echte reden van zijn plotse ontslag

Maxime De Winne heeft zopas het droevige nieuws bekendgemaakt dat we vanavond afscheid moeten nemen van zijn personage Quinten in 'Familie'. In Het Laatste Nieuws onthult de acteur nu ook de reden van zijn plotse ontslag.

Maxime De Winne viel namelijk zelf compleet uit de lucht toen hij een jaar geleden te horen kreeg dat hij uit 'Familie' moest verdwijnen. “Elke soapacteur weet dat zijn rol eindig is en de voorbije jaren heb ik mezelf ook wel een paar keer afgevraagd hoelang ik dit nog kon blijven doen. Maar zelf wilde ik nooit op de rem gaan staan”, zegt de acteur in Het Laatste Nieuws.

“Daarvoor deed ik mijn job veel te graag. Ik ben blij dat de makers dit nu voor mij hebben beslist en heb er ook vrede mee", gaat hij verder. "Dertig jaar meespelen in een soap is niet meer van deze tijd en voor een acteur ook niet gezond", aldus Maxime.

Ook hijzelf vond dat zijn rol uitgespeeld was. "Ik heb het gevoel dat ik er alles heb uitgehaald. Want hoeveel keer kan ik nog met mijn rolstoel in het decor belanden? Voor mij is het hoofdstuk ‘Familie’ afgesloten en dat is best oké", besluit de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws