Qmusic-dj Jolien Roets heeft droevig nieuws over haar pasgeboren dochtertje Mina Nieuws
Nieuws

Qmusic-dj Jolien Roets heeft droevig nieuws over haar pasgeboren dochtertje Mina

Qmusic-dj Jolien Roets heeft droevig nieuws over haar pasgeboren dochtertje Mina

Het gezinnetje van Qmusic-dj Jolien Roets en Hakim Chatar is vorige maand weer wat groter geworden. Twee jaar na de geboorte van hun zoontje mocht het koppel een dochtertje verwelkomen. Maar helaas heeft de radiopresentatrice nu minder goed nieuws te melden over haar pasgeboren dochtertje.

Radiopresentatrice Jolien Roets is op 14 maart bevallen van haar tweede kindje. Zo zijn Jolien en haar partner Hakim Chatar de trotse ouders geworden van een dochtertje, die luistert naar de naam Mina Lamia. In april 2021 mochten ze al een zoontje verwelkomen, Idris Mehdi.

Eerder liet Jolien al weten dat haar bevalling niet helemaal gelopen is zoals ze verwacht had. De Qmusic-dj is namelijk onverwacht thuis moeten bevallen. "Mina Lamia Chatar. Geboren op 14 maart 2023, op nog geen drie uur tijd, en dus héél onverwacht in ons eigen bed thuis", schreef de dj enkele weken geleden op Instagram.

Inmiddels is Mina al ruim drie weken oud. Maar helaas heeft Jolien nu iets minder goed nieuws te melden over haar pasgeboren dochtertje. De Qmusic-dj laat namelijk weten dat Mina momenteel ziek is en dat ze haar van de crèche is moeten gaan halen.

Bron: Instagram Stories @jolienroets
Bron: Instagram Stories @jolienroets
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws