Q-dj Jolien Roets betovert iedereen met wondermooie beelden van haar pasgeboren dochtertje: "Prachtig" Nieuws
Nieuws

Q-dj Jolien Roets betovert iedereen met wondermooie beelden van haar pasgeboren dochtertje: "Prachtig"

Q-dj Jolien Roets betovert iedereen met wondermooie beelden van haar pasgeboren dochtertje: "Prachtig"

Jolien Roets en haar partner Hakim Chatar zijn zopas de trotse ouders geworden van hun dochtertje Mina Lamia. De pas bevallen mama deelt nu enkele prachtige kiekjes van de kleine spruit en daar moeten haar volgers meteen iets over kwijt.

Het gezinnetje van Jolien Roets en Hakim Chatar is op 14 maart weer wat groter geworden. “De belangrijkste mensen laten altijd op zich wachten. En deze diva heeft haar spectaculaire entree zeker niet gemist”, schreef de mama eerder deze week op Instagram. Hun zoontje Idris Mehdi is vanaf nu de grote broer van de kleine Mina Lamia.

De bevalling was bovendien heel bijzonder voor de Qmusic-presentatrice. “Geboren op nog geen drie uur tijd, en dus héél onverwacht in ons eigen bed thuis”, verklapt Jolien. “Ze is duidelijk born ready om broer Idris Mehdi’s en ons leven helemaal op stelten te zetten”, zegt ze al lachend. Nu, enkele dagen na de geboorte, deelt ze nog enkele prachtige plaatjes van Mina Lamia.

Op het eerste schattige kiekje krijgen we papa Hakim met zijn twee oogappels te zien terwijl ze aan het knuffelen zijn op de zetel. Op het andere plaatje houdt hij zijn pasgeboren dochtertje stevig vast. "Zwaar nachtje in da club", schrijft Jolien erbij. “Prachtig, genieten waar kan”, “Proficiat, hoe zwaar ook, genieten” en “Gefeliciteerd met jullie schattige dochtertje Mina”, reageren haar volgers onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws