Prins William binnenkort al nieuwe vorst van het Verenigd Koninkrijk? "Koning Charles is ingestort" Nieuws
Nieuws

Prins William binnenkort al nieuwe vorst van het Verenigd Koninkrijk? "Koning Charles is ingestort"

Prins William binnenkort al nieuwe vorst van het Verenigd Koninkrijk? "Koning Charles is ingestort"

Het gaat niet goed met koning Charles. Ondanks dat hij nog maar juist op de troon zit, gaan de geruchten de ronde dat binnenkort prins William zijn taak al zal moeten overnemen.

Koning Charles is de koning van het Verenigd Koninkrijk sinds het overlijden van koningin Elizabeth vorige maand. Toch gaat het niet goed met zijn gezondheid. Zo kampt hij al enkele jaren met opgezwollen handen en voeten en daar wordt al langer over gespeculeerd. Toch lijkt er nu nog meer aan de hand te zijn.

Zo zou zijn gezondheidstoestand slechter zijn dan verwacht. Een insider vertelt aan OK Magazine zelfs dat hij een nieuw dieptepunt heeft bereikt. “Hij kampt met paniekaanvallen en chronische vermoeidheid. Mentaal en fysiek is hij ingestort”, meldt de insider. Dat is natuurlijk slecht nieuws voor iemand die juist op de troon zit.

“Ik kreeg te horen dat hij emotioneel kapot is en Camilla zei dat zijn nieuwe leven te veel voor hem is. Hij is moe en in paniek over wat hem te wachten staat”, aldus de insider. Bovendien zou het paleis zich al ernstige zorgen maken en William klaarstomen voor de troon. De regeerperiode van Charles zou wel eens erg kort kunnen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws