Prins Harry en Meghan Markle doen vreselijke onthulling: "Toen miskraam gehad" Nieuws
Nieuws

Prins Harry en Meghan Markle doen vreselijke onthulling: "Toen miskraam gehad"

Prins Harry en Meghan Markle doen vreselijke onthulling: "Toen miskraam gehad"

Inmiddels staat ook het tweede deel van de docureeks 'Harry & Meghan' op Netflix. Daarin onthullen prins Harry en Meghan Markle ook dat ze een tijdje geleden een kindje hebben verloren.

Er is al heel wat inkt gevloeid over de nieuwe documentairereeks van prins Harry en Meghan Markle. Hoewel het eerste deel eerder teleurstellend was, komen in het tweede deel wel een aantal geheimen naar boven.

Zo vertellen Harry en Meghan dat ze net na hun verhuis naar de Verenigde Staten een miskraam hebben gehad. “Ik was zwanger, en sliep eigenlijk niet”, vertelt Meghan. “De eerste ochtend dat we wakker werden in ons nieuwe huis, kreeg ik een miskraam", gaat ze verder.

En dat is volgens prins Harry de schuld van de Britse roddelpers. “Ik geloof dat mijn vrouw een miskraam kreeg door wat 'The Daily Mail' deed", aldus Harry. Meghan sleepte 'The Daily Mail' voor de rechter nadat de krant een persoonlijke brief, gericht aan haar vader, gepubliceerd had. "Die hele rechtszaak was slopend voor m’n echtgenote”, aldus Harry.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws