Prins Gabriël ziet er plots totaal onherkenbaar uit: dit is er aan de hand Nieuws
Nieuws

Prins Gabriël ziet er plots totaal onherkenbaar uit: dit is er aan de hand

Prins Gabriël ziet er plots totaal onherkenbaar uit: dit is er aan de hand

Prins Gabriël mocht twee maanden geleden nog 20 kaarsjes uitblazen en nu is hij volop bezig met zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire School. Er zijn nu ook beelden van de openingsceremonie verspreid en daar ziet onze prins er plots helemaal anders uit.

Onlangs vond de openingsceremonie van het academiejaar van de Koninklijke Militaire School plaats op de Esplanade van het Jubelpark in Brussel. Daarbij ging alle aandacht naar onze prins Gabriël, die zopas begonnen is aan zijn opleiding.

Er zijn nu ook foto's verspreid van die openingsceremonie. Daarop kunnen we zien dat prins Gabriël er plots helemaal uitziet dan een paar maanden geleden. Toen had de 20-jarige jongeman nog een kort kapsel.

Maar nu poseert prins Gabriël met een kaal hoofd op de foto's. Net zoals zijn medestudenten werd hij bij de start van zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire School verplicht om zijn haardos kaal te scheren.

Bron: Photonews
Bron: Photonews
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws