Presentatrice Dina Tersago verscheurd van verdriet en deelt ontzettend droevig nieuws Nieuws
Nieuws

Presentatrice Dina Tersago verscheurd van verdriet en deelt ontzettend droevig nieuws

Presentatrice Dina Tersago verscheurd van verdriet en deelt ontzettend droevig nieuws

Presentatrice Julie Van den Steen maakte zopas bekend dat ze afgelopen zomer een kindje verloren heeft. Nu liet haar collega Dina Tersago weten dat ze net hetzelfde heeft meegemaakt.

Julie Van den Steen deelde in een pakkende getuigenis op Instagram dat ze in juli een miskraam heeft gehad. De VTM-presentatrice was 12 weken zwanger toen ze het vreselijke nieuws te horen kreeg van haar dokter.

Julie wordt op sociale media dan ook overladen met steunbetuigingen. Heel veel van haar volgers laten weten dat ze hetzelfde meegemaakt hebben. Zo wordt maar liefst 1 op de 6 vrouwen ooit getroffen door een miskraam.

Helaas verloor haar collega Dina Tersago ook een kindje tijdens de zwangerschap. "Ik heb het ook meegemaakt", laat de presentatrice weten onder de post van Julie Van den Steen. Ze heeft dan ook heel veel respect voor Julie dat ze dit nieuws nu naar buiten brengt. "Mooi en moedig om het te vertellen", schrijft Dina bij het bericht. Ze voegde er ook nog een veelbetekenend hartje aan toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws