Cath Luyten doet alle harten smelten met vakantiekiekjes van zoontje: "Wat een mooi ventje!" Nieuws
Nieuws

Cath Luyten doet alle harten smelten met vakantiekiekjes van zoontje: "Wat een mooi ventje!"

Cath Luyten doet alle harten smelten met vakantiekiekjes van zoontje: "Wat een mooi ventje!"

Presentatrice Cath Luyten vertoeft momenteel met haar gezin in Egypte. Op Instagram deelde het VRT-gezicht nu ook enkele geweldige beelden van hun vakantie.

Cath Luyten is mama van twee zonen, Bill (14) uit haar huwelijk met Frank Raes en Jools (1,5 jaar), het eerste kindje met haar partner Eshref Reybrouck. Met haar jongste zoontje en haar partner trok Cath nu op vakantie naar Egypte.

Daar maakte de VRT-presentatrice ook een cruise over de Nijl. Op Instagram laat Cath haar volgers nu ook meegenieten van haar wondermooie reis. "Mijn juwelen van de Nijl", schrijft ze bij enkele prachtige vakantiekiekjes. "Ik mis een juweeltje, Bill Raes", voegde ze er ook nog aan toe. Haar oudste zoon kon namelijk niet mee op reis.

Cath krijgt alvast heel wat leuke commentaren op haar vakantiefoto's. “Wat een mooi ventje!”, “Geweldig!”, “Zo mooi!”, “Prachtige foto’s” en “Zalige beelden”, klinkt het onder meer in de reacties onder de reeks vakantiekiekjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws