Presentator Wim Lybaert krijgt ongelooflijk nieuws te horen nadat hij jaar lang gaat vissen op zee Nieuws
Nieuws

Presentator Wim Lybaert krijgt ongelooflijk nieuws te horen nadat hij jaar lang gaat vissen op zee

Presentator Wim Lybaert krijgt ongelooflijk nieuws te horen nadat hij jaar lang gaat vissen op zee

Sinds 27 maart is presentator Wim Lybaert opnieuw op het scherm te bewonderen in 'Een jaar op zee'. Voor die nieuwe reeks ging hij een jaar lang mee aan boord met verschillende vissersboten. Nu heeft de 54-jarige presentator ook fantastisch nieuws te horen gekregen over zijn gloednieuwe programma.

“Al sinds ik klein was, had ik nogal een redelijke fascinatie voor de zee. En nu wil ik eens weten wat dat wil zeggen, visser zijn …", vertelde Wim Lybaert eerder al over zijn nieuwe programma 'Een jaar op zee'. "Op mijn 54ste mee mogen op een vissersboot is eigenlijk een grote droom die uitkomt”, klonk het toen ook nog.

In 'Een jaar op zee' gaat Wim Lybaert op zoek naar de ziel van onze vissers uit Zeebrugge, Oostende en Nieuwpoort. Hij gaat mee met hen aan boord, maakt kennis met het harde vissersleven en praat hij met de achterblijvers, de mensen die aan wal blijven. En blijkbaar valt zijn programma goed in de smaak bij de kijkers.

Zo was de eerste aflevering van 'Een jaar op zee' meteen een schot in de roos. Maar liefst 990.000 geïnteresseerden vonden hun weg naar het gloednieuwe programma van Wim Lybaert. Daarmee behaalde hij ook de 7de plek in de top 10 van best bekeken programma's die week.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws